Välj ditt språk

Logo

Skylt isfiskepremiär 2024

Isen är runt 40 cm förutom vid inlopp och utlopp

Det kan vara dålig is längst solbelysta strandkanter och isen kan förändras snabbt under varma dagar, så håll koll på isens kvalitet när ni är ute på sjön!
Regnbåge är inplanterat. Välkommen!

Vinterfiske: Ö.Hedtjärn och Sottjärn. Fiskekort till Tanstjärn bokas och säljs endast på telefon 070-3451429. Från och med 01-01-2024 till islossning gäller Grangärde Fiskes medlemskort för vinterfiske i Ljustjärn och Gåltjärn.
Inga uthyrda vatten.

Vi har 10 Fisketillsyningspersoner för att kontrollera fiskekort och regelbrott. Vi ger även upplysningar om fiskeregler och information om fisket i området. Kontrollavgifter kan förekomma vid brott mot våra fiskeregler. Regler finns på vår webbsida och vid sjöarna. Aktuell information får du på telefonsvarare 0240-40 71 80 eller genom anslag vid sjön.
För information om uthyrning eller fiskekort, ring: 070-3451429
Fiskekort till Tanstjärn, Ljustjärn och Gåltjärn kan endast bokas på tel: 070-3451429. ej SWISH!

Bron över Lungmyrsån är avstängd för all trafik, så ni som ska till Ljustjärn, Knivsjön eller Femöringen hänvisas till att köra via Nyhammar. Det är skyltat från Havstjärn!

Vi använder kakor
På Grangärde Fiske använder vi kakor (cookies) på vår webb. Kakor är små textfiler som lagras på din dator när du besöker våra tjänster. Inga personuppgifter sparas i kakorna och de används inte för att kartlägga ditt beteende.